Buitenschoolse Opvang (BSO)

Buitenschoolse opvang De Schurkies is gehuisvest in de Claudius Civilisstraat 3, te Pannerden.

Onze kinderopvang is gericht op het individuele kind. Ieder kind staat centraal en heeft zijn eigen behoeften en ontwikkelt zich in een eigen tempo. Buitenschoolse opvang De Schurkies is kleinschalig, waardoor wij de mogelijkheid hebben om zowel in een grote groep als in een kleine groep of individueel met de kinderen te werken. Omdat we een klein vast team hebben, kunnen we het kind en de ouders goed leren kennen. Dit is een goede basis om vertrouwen op te bouwen en veiligheid te bieden aan de kinderen.

Wij vinden het erg belangrijk om de kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. We werken vanuit duidelijke en heldere regels (huisregels). Op deze manier herkennen de kinderen bepaalde gewoontes en regels en weten ze waar ze aan toe zijn. Onderdeel hiervan is ook het werken met een vaste dagindeling. Dit geeft de kinderen structuur, veiligheid en regelmaat.

Onze doelstelling is: Het aanbieden van professionele opvang aan de kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar, waarbij het individuele kind centraal staat. Dit doen wij in een veilige, warme en huiselijk omgeving.
Kwaliteit van zorg en begeleiding staan centraal bij buitenschoolse opvang De Schurkies.

Wilt u meer informatie over de buitenschoolse opvang of wil u uw kind inschrijven? Neem dan contact op met:
Kinderopvang De Boefies
Claudius Civilisstraat 1
6911 AW Pannerden
0316-242425
info@kinderopvang-deboefies.nl